diumenge, 13 de febrer del 2011

La llista d'ICV per a les eleccions municipals (II): una candidatura per a guanyar les eleccions.

La candidatura que avui ha presentat públicament és, essencialment, una candidatura valenta. I de ciutat. Ho deia en el post anterior: de 22 persones que la formen, 13 són independents. Només 9 són "de carnet". Això, que es pot veure com un risc, és, al meu entendre, una oportunitat. Una oportunitat de fer que la política estigui més lligada a la ciutadania i al seu teixit social.

És una candidatura transversal. De gent procedent de diversos àmbits i sectors de la ciutat. És una candidatura intergeneracional. És una candidatura per a guanyar les eleccions.

- Laura Bros Torio. 18 anys. Implicada en el món cultural de la ciutat. Estduiant de filologia anglesa. Membre de l'Esbart Dansaire Sant Marçal i del Cor jove de Veus Sense Fronteres.

- David Chaparro Danón. 22 anys. Estudiant de biologia. Responsable de comunicació d'ICV i co-coordinador de Joves d'Esquerra Verda.

- Marc Guillamón Gómez. 23 anys. Diplomat en Educació Física. Monitor al Saltells i a l'Agrupament Escolta Pau Casals. Entrenador de futbol de l'Anunciata.

- Maria Reina Serna. 30 anys. Politòloga. Ex-regidora de joventut i ocupació. Co-coordinadora de Joves d'Esquerra Verda.

- Nàyade López Rodríguez. 35 anys. Llicenciada en Geografia. Administrativa.

- Alejandro Carmona Sala. Integrador laboral per a disminuïts psíquics del grup Catalònia. Membre de la UGT del Vallès Occidental.

- Carme Perelló Iñiguez. 39 anys. Ha estat responsable de produccions. Estudiant de filosofia.

- Rafa Bellido Cárdenas. 39 anys. Advocat. Ex-regidor de medi ambient i territori. Responsable de l'àmbit de medi ambient d'ICV.

- Carme Arché Ametller. 41 anys. Educadora infantil. Administrativa. Ampa de La Sínia.

- Daniel Seda Martós. 43 anys. Peixater del Mercat de les Fontetes. Vinculat al món del bàsquet de Cerdanyola.

- Santi Cayuela Tomás. 47 anys. Economista. Ex-regidor de Serveis Generals i Esports. Responsable de política econòmica d'ICV.

- Marta Pujol Puente. 47 anys. Llicenciada en traducció i interpretació. Empresària. Vinculada al Club Bellaterra.

- Jordi Miró Guix. 52 anys. Mecànic fressador. Ex-regidor de presidència i recursos humans.

- Marutxi Beaumont. 54 anys. Pintora i professora de l'escola d'arts plàstiques de l'Ateneu.

- Eva Torralba Belenguer. 55 anys. Botiguera durant 20 anys. Ex-regidora de Sanitat i Promoció de la ciutat. Actualment és administrativa.

- Jordi Esteller López. 55 anys. Emprenedor, informàtic, amic de la ciència, fundador de la colla castellera de Cerdanyola.

- Carme Barrera Barba. 56 anys. Mestra i ex-directora de la Sínia.

- Santiago Bayo López. 58 anys. Director d'instal·lacions esportives i mestre nacional de kàrate.

- Josep Grifoll Cazador. 61 anys. Fundador i membre d'ADIA. Participa en projectes sobre el terreny a Etiòpia. Membre del Consell de Solidaritat de l'Ajuntament de Cerdanyola.

- Conxita Estepa González. 62 anys. Restauradora. Regenta el restaurant Taulell d'en Giorgio. Va començar la seva professió a l'escola Saltells.

- Antoni Bernabé Molina. 63 anys. Xofer. Portaveu de la comissió de festes de Sant Martí de Cerdanyola.

- Àngel Bringué Garreta. 65 anys. Professor de l'Institut Pere Calders. De formació periodista. Expert en ètica i filosofia.

Aquí la llista està posada per ordre d'edat. Ara és hora que la ciutadania l'ordeni com cregui millor.