dimarts, 19 d’octubre del 2010

Al loro! Benvinguts al món real...


El cocktail dels darrers anys:

- Una generació de JASP directius que entren al club per a enviar a les catacumbes definitivament al (triï's opció): 1. Dràcula Gaspart. 2. Mr. Burns Gaspart. 3. Vispresident Gaspart.

- Una generació, que ningú ho oblidi, que va ser presentada com a generació power-point. (Què lluny queden els temps en els quals els power-points ens impressionaven. Ara emprenyen i tot).

- Una generació que ens va fer aprendre allò de que n'aprenguin!, i allò de sandrusku!

- Una generació que, després de tant bon rotllo es va subdividir entre la generació al loro! i la generació que ens donava la benvinguda al món real.

- Una generació al loro! que ens ensenyava que es pot anar en calçotets pels aeroports.

- Una generació al loro! que s'envoltava d'americanes colorejades, sous multimilionaris i espies a la vella usança.

- Una generació al loro! que ens va ensenyar que et pots mantenir a la poltrona encara que més del 60% dels teus t'hi vulgui fora.

- Una generació al loro! que ens va voler fer creure que al país li cal un salvapàtries, i que aquest era el dels calçotets de l'aeroport.

- Una generació que ens donava la benvinguda al món real que, pacient, s'ho mirava des de la barrera.

- Una generació que ens donava la benvinguda al món real que ens ha ensenyat que es poden tenir negocis estranys al país de la samba sense que aquí passi res.

- Una generació que ens donava la benvinguda al món real que ens ensenya que es pot prometre aixecar l'estora per trobar-hi merda i fer-ho.

- Una generació que ens donava la benvinguda al món real que ens demostra que es pot liderar l'aixecada de l'estora i a l'hora de votar si aquesta es tira endavant o no, rentar-se les mans, votar en blanc i traslladar el marró al sociquenoselpotenganyar.

Dues generacions, la de al loro! i la que ens donava la benvinguda al món real, que en són una, i que sort tenen de messis, xavis, puyols i iniestes (tots ells arribats al club abans que els power-points). Si no, se'n podrien anar tranquil·lament cap a casa. Que no els trobariem a faltar.