divendres, 22 d’octubre del 2010

Per fer el ridícul més val quedar-se a casa


Hi ha vegades que sorprèn la capacitat que tenen alguns de no mantenir-se amb la boca tancadeta o, si més no, al sofà de casa seva mirant la tele tranquil·lament, que ara que comença a fer fresqueta ve de gust.

Ho dic per aquells que, davant de la imminent vista del líder de l'Església Catòlica, més que preocupar-se per l'enorme despesa pública que generarà aquesta visita; més que preocupar-se pel fet d'estar rebent amb honors poques vegades vistos al cap d'Estat d'un Estat teocràtic, antidemocràtic i sexista; més que preocupar-se per la carnassa que aquesta visita està donant als sectors més neocons de la societat (vegi's E-cristians o Fórum Libertas); més que tot això, es preocupen per dir-nos que traiem les senyeres al carrer per a rebre com cal, amb els braços oberts, al Papa de Roma.

ERC, PSC, CiU i Òmnium Cultural han perdut l'oportunitat de no fer el ridícul i han amagat, sota la senyera, la seva ambigüitat respecte la laïcitat.

Per cert, la bandera que penjarà del meu balcó, serà aquesta:



PD: Comença a molestar molt l'apropiació que alguns estan fent de la senyera. A mi m'emprenya, i molt, veure la bandera del meu país rebent a segons qui.

2 comentaris:

Anapana ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, és una vergonya rebre aquest personatge amb honors, quan entre d'altres coses encara està pendent de solucionar l'afer dels pederastes (judici civil, etc..).
Sé que s'està preparant una manifestació de protesta, ja us en faré cinc cèntims.
Àngel

Roger M. Puig ha dit...

Hola Àngel, estem totalment d'acord. Sobre la manifestació i mobilitzacions, de fet estic una mica en l'organització de tot això. De moment s'ha editat material divers de campanya. Es pot recollir enviant un mail a jonotespero@gmail.com.

I tota la info està aquí: www.jonotespero.cat