dimarts, 15 de juny del 2010

TV3 i el Barça


Com tothom sap, diumenge va haver-hi eleccions a Can Barça. I, per qui no ho sabia, TV3 (la televisió pública catalana finançada, doncs, amb diners públics) es va encarregar, durant tota la setmana, i el mateix diumenge, de fer-li-ho saber.

TV3 ha equiparat (reitero, amb diners públics) les eleccions a un club privat de futbol (del qual, per a eliminar dubtes sobre el sentit del meu escrit, en sóc soci) a les eleccions municipals, autonòmiques, estatals i europees (de fet, m'agradaria saber si el minutatge dedicat a les europees de l'any passat va ser menor o major que el dedicat a les elccions blaugranes). Després ens queixarem del descrèdit de la política.

I, el que em sembla més greu, TV3 i Catalunya Ràdio van fer, amb el cost econòmic que això suposa, una enquesta a peu d'urna per saber "què havia votat el soci".

Tot plegat em sembla lamentable. I més quan, mentre escric això, un dels programes estrella del matí de TV3 pràcticament insinua que la crisi actual és culpa dels sindicats. Sé que no té res a veure una cosa amb l'altra, però totes dues coses ens indiquen cap a on va la nostra televisió.