dijous, 20 de març del 2008

Parèntesi



Després de setmanes intenses, tant per l'activitat política local, com per la nacional i l'estatal, han vingut dies de cert relax. De moment he aprofitat per consumir cinema: "There will be blood" de Paul Thomas Anderson, "Bird" de Clint Eastwood, "Coeurs" ("Asuntos públicos en lugares privados") d'Alain Resnais, i "No country for old men" dels germans Coen, són les pel·lícules que he vist aquesta setmana.

A partir de demà, desconnexió total. ATarragona i a la Vall de Bianya, prop d'Olot. No crec que pugui estar massa pendent del bloc.

Ens retrobem aviat.

PD: Us penjo una foto d'aquests dies de desconnexió a la Vall de Bianya, una vall que realment val la pena. L'Isaac i la Laia han trobat un bon lloc per a viure!

PD 2: Ahir se'm va encendre la llumeta sobre "No country for old men"

5 comentaris:

El Chusco ha dit...

Roger, por favor, no intoxiques:
El verdadero título de la película que has visto es "No country for trosko men", como puede comprobarse en
http://stalinvive.com/tag/socialismo/

A mí también me gustó.

Anònim ha dit...

Roger!

D'on has tret el Xusco aquestf?! Per cert, vaig veure No country for old men i, també, There will be blood... Totes dues molt bones, històries íntimes per mostrar una cosa més enllà... Què me'n dius de Sweeney Todd, l'has vista?

Petons.

Roger M. Puig ha dit...

El Chusco és un vell company de batalletes universitàries. Bona gent.

I de les pelis que dius, la del Tim Burton encara no l'he vist. "there will be blood" em va agradar bastant. "No country for old men" em va agradar, sense més. Em va donar la sensació de ser entretinguda, però no hi ha res que em sorprengués. M'ha agradat molt més la que comento de l'Alain Resnais que, sense ser tant pretenciosa, jo crec que, de llarg, és molt més bona pel.lícula.

Jesús Hernández ha dit...

Sort que has triat aquesta foto i no d'altres d'aquell dia...En certa manera es d'envejar l'estil de vida de l'isaac i la laia (i el sushi).

Roger M. Puig ha dit...

Les altres fotos ja estan al facebook...