dilluns, 28 de gener del 2008

Bloc de campanya (1)


Encara falten 41 dies per les eleccions generals del dia 9 de març i dues setmanes menys per a que s'iniciï, oficialment, la campanya electoral. Només oficialment, perquè oficiosament la campanya ja fa setmanes que ha començat.

Així que he decidit iniciar el meu Bloc de Campanya. No vol dir això que deixi d'escriure altres coses, sinó que, a partir d'ara, les eleccions generals seran les principals protagonistes d'aquest bloc.

Què tenim per començar?

1- Recordar el bloc personal d'en Joan Herrera, el candidat d'ICV-EUiA.

2- Lamentar el penós espectacle que estan donant els dos personatges que volen ser presidents del govern. Estem assistint a una trista subhasta protagonitzada per Rodríguez Zapatero i per Mariano Rajoy que, el que aconsegueixen amb aquesta bateria de promeses electoralistes, demagògiques i populistes, és que la gent es mostri més incrèdula amb la política i els polítics. En això sí, PP i PSOE estan demostrant ser el mateix.

3- La perillosa entrada en campanya dels sectors catòlics més reaccionaris a Catalunya. A Madrid ja porten mesos fent-ho. A Catalunya, fins ahir, encara no s'hi havien atrevit. El preocupant és que les propostes d'aquest sector, que pretenen portar els avenços socials a les cavernes, estaven recolzades per representants del PP i d'Unió Democràtica. I això es pot traduir en polítiques reals si guanya el PP o si guanya el PSOE i necessita a Duran i Lleida per a fer govern.

4- Una qüestió d'agenda. Demà dimarts, el David Cid, Coordinador Nacional de Joves d'Esquerra Verda visita Cerdanyola a les 18:00 per a oferir una roda de premsa. El David, a més de ser Coordinador Nacional de JEV, va el número 4 de la llista d'ICV-EUiA en aquestes eleccions. I, ull al que us dic: el David Cid és el futur Joan Herrera. I si no, al temps.

2 comentaris:

Jesús Hernández ha dit...

Un estat que està a la cua de la despesa social que es dedica a repartir xecs de 400 €, a un mes i mig de les eleccions.

Sincerament, Roger, no sé on veus l'electoralisme...

Roger M. Puig ha dit...

Deuen ser obsessions meves...