dilluns, 16 de març del 2009

El Parc de Cordelles: la cara i la creu

Dissabte es re-inaugurava el Parc de Cordelles, un dels espais emblemàtics de la nostra ciutat. És una bona notícia, perquè recuperem per l'ús cívic un espai de qualitat. Cal reconèixer la feina ben feta principalment des de la regidoria d'espais públics, que ha estat l'impulsora de la reforma del Parc. I també la feina d'altres àrees municipals com el Servei Municipal d'Ocupació o l'àrea de presidència, que també hi han posat el seu gra de sorra.

Però cal reconèixer de forma especial la paciència de la ciutadania que ha vist per una banda com una minoria de gent es dedicava a destrossar el parc que ara ha estat reformat i, per l'altra, com els diferents governs han estat incapaços de donar una sortida positiva al parc fins ara. Que ningú pensi que estic criticant els goversn socialistes, no. La meva crítica va dirigida a tots els governs, inclòs el que van formar ICV-EUiA, CiU i ERC en el mandat 2003 - 2007.

Esperem que la ciutadania faci un ús responsable d'aquest nou Parc de Cordelles i que l'Ajuntament en garanteixi un bon manteniment. La ciutat ho mereix!