dissabte, 27 de setembre del 2008

Mar i muntanya amb Llàgrimes de tardor



Demà tinc la família a dinar a casa. Per aquells/es que no ho sapigueu, m'agrada bastant cuinar.

Ara mateix arribo de La Boqueria: gran Mercat, amb gran relació qualitat preu si saps trobar les parades adequades, però que lamentablement cada cop és més atracció turística amb les incomoditats que això comporta. Però, al que anava, torno ara de La Boqueria on he comprat els ingredients pel plat principal de demà: pollastre de pagès, sépia i escamarlans. Un plat "mar i muntanya". És relativament senzill de fer i sempre queda bé.

De primer encara no sé què faré. Suposo que alguna amanida o alguna crema de pastanagues o porros. Ja veurem.

I després del pollastre, els formatges.

I tot acompanyat d'un vi de la Terra Alta: Llàgrimes de Tardor.

A veure què tal va.

3 comentaris:

Te de llimona ha dit...

Caram, Roger, no sabia que t'agradés cuinar. Me l'apunto!

miquelet ha dit...

Té una "pinta" excepcional, i això que per la meua terra és una espècie de sacrilegi barrejar allò que ve de la mar amb els animals que venen de terra.
Ja passaràs la recepta.

Salut i bon profit.

Roger M. Puig ha dit...

Finalment em va quedar bé el plat. Però podria haver estat millor. Encara no domino del tot les salses...