divendres, 14 de març del 2008

Apreciado sr.Zaragoza


Apreciado sr. Zaragoza,

Me dirijo a usted en tanto que responsable de la campaña electoral del PSC, y en nombre propio y de mi partido, el Partido Popular.
Y me dirijo a usted para agradecerle, muy sinceramente, su apoyo y su gran tarea que han hecho que, finalmente, el Partido Popular obtenga un Diputado más en las Cortes Generales, cargo que, con mucho honor, me tocará ejercer en los próximos cuatro años.

Le agradezco además doblemente su esfuerzo:

En primer lugar, porqué hemos conseguido que en el Congreso haya un rojo menos (que, además en este caso era mujer!).


Y, en segundo lugar, porqué gracias a usted y a su campaña, podré centrar mis esfuerzos para que mis deseos políticos se hagan realidad, cosa que no me dejan hacer estos mismos rojillos en mi localidad, El Prat.

Espero, en estos próximos cuatro años poder luchar contra la inmigración, contra el aborto, contra los derechos de los maricones y las bolleras, desde mi escaño del Congreso. Y todo gracias a usted y a su campaña.


Agradecido eternamente,


Antonio Gallego


Òbviament aquesta carta és una ficció però, lamentablement, gràcies a l'estratègia electoral del PSC, s'acosta, i molt, a la realitat.

Us recomano el post del Jesús Hernàndez sobre aquest mateix tema.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto si que es hacer política, y lo demás, tonteria.

Roger M. Puig ha dit...

El què? L'estratègia del sr. Zaragoza o les intencions del sr. Gallego?

Marea ha dit...

Si aquesta es tota l'autocrítica que podeu fer.....així anem i així aneu.

Poder aqui esta millor, oi?

Marea ha dit...

Heu pensat, que el centenar de vots que dieu us han faltat per obtenir el segon diputat, els heu perdut a Cerdanyola?, amb els resultats de 2004 hauriau obtingut gairebé 700 vots més?, vot útil o mala gestió a l'ajuntament?, et recordo que a Cerdanyola fins i tot CiU ha pujat el percentatge respecte el 2004 i que la baixada a Cerdanyola de ICV és més del doble que a la resta de Catalunya.

Roger M. Puig ha dit...

L'autocríctica que faig és la que vull fer. És la gràcia de tenir un bloc personal: jo trio què vull posar i què no. (tot i que m'agradaria que em diguessis qui ha arribat a dir, com jo faig en el meu bloc, que a ICV després dels resultats de les eleccions generals li calen nous missatges i nous lideratges...).

D'altra banda, no m'agrada parlar de política, i menys de política de Cerdanyola, amb algú que no signa personalment. Interpreto que si no poses el teu nom real és perquè ens coneixem. Així que a partir d'ara no entraré en debatre res que em diguis, si no ho fas amb el teu nom real.

Jesús Hernández ha dit...

Excel·lent aquest post. La crítica dels socialistes interpreto que deu ser perquè ells celebren que aquest diputat sigui del PP enlloc d'ICV-EUiA, ells tenen clars els seus enemics.