dijous, 24 de gener del 2008

Estrany, molt estrany


No acostumo a creure en les teories de la conspiració, però alguna cosa estranya està passant amb ICV. M'explico: ahir al vespre va haver-hi una concentració del moviment okupa davant de l'Ajuntament de Cerdanyola. El motiu era la propera desokupació de la masia de Can Canaletes, que està situada a la serra de Collserola, al terme municipal de Cerdanyola. Fins aquí, res d'estrany.

El motiu d'estranyesa, o de sospita, em va venir després quan vaig saber que per primera vegada els okupes havien rebut una notificació a la masia okupada, informant-los del dia i hora exactes en què la policia desallotjaria la masia. El dia D i l'hora H estava fixat en dimecres 30 de gener a les 19h. del vespre. És a dir, el col·lectiu okupa de la masia de Can Canaletes sabia amb un parell de setmanes d'antelació que el dia 30 de gener serien desallotjats. Temps suficient per a preparar les mobilitzacions que vulguin.

Curiosament, o no, les mobilitzacions serien contra el departament d'Interior de la Generalitat (dirigit pel President d'ICV) i l'Ajuntament de Cerdanyola, que té un alcalde d'ICV. Com no podia ser d'una altra manera, el local d'ICV va aparèixer dimarts al vespre tot "encartellat" amb cartells de les mobilitzacions okupes, i a la concentració de d'ahir les pancartes eren contra ICV.

Segons han reconegut Mossos de Cerdanyola, no hi ha precedents d'una notificació d'aquest tipus. Tot plegat em sembla força estrany. O no tant si fem cas a les veus que diuen que a alguns no els agrada que la conselleria d'Interior (i també l'ajuntament de Cerdanyola) estiguin gestionats per ICV-EUiA.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sembla que comença a escalfar-se l'ambient, com just abans de les municipals. Que raro, no?

Anònim ha dit...

el Saura està massa amb el cap baix i hauria de plantar cara de tant en tant a tots aquests propagandistes de dretes que l'estan linxant a diari. I Montilla hauria d'assumir que com President no es pot deixar en boles a un conseller del seu govern davant dels lleons de la tele i de la ràdio.
A mi em sembla que el que està fotent la carcassa mediàtica ja passa de taca d'oli, el món resentit dels convergents s'esplàia a les ones públiques amb tota mena de mala llet.

Amb pasta pública el Cuní i el Bassas amb les seves jòies trabucàires ,(com rahola i repliques vàries) estan emeten telebasura groga i omplen las cases de sensacionalisme i populisme xaró.

I ara encara serà més durillo amb el nou cap de la corporació que és un dels ideòlegs del nacionalisme més destacats i que compta amb el suport total de CIU.

A mi el Saura "ni fu - ni fa", millor que el canviin els d'ICV però la basura que s'està emetent passa de la ratlla. ICV hauria de tenir més mala baba davant aquesta colla d'opinants sensacionalistes. Massa bon rollet no porta enlloc.

L'Herrera no s'està per "ah, ah, ah, ah, ohhhhhhhhhh" i diu les coses clares. Amb la que està caient sobre ICV el Saura no té nervi i les bases podem acabar adormides. Recuperem l'orgull!